Nieuwsberichten

Open school ‘kunst’

Op 12 maart stonden de deuren van de school open: het project ‘kunst’ was te bewonderen. En wat een belangstelling! De kinderen hadden dan ook prachtige kunstwerken gemaakt! 

Open school

Op donderdagmiddag 12 maart a.s. van 16.00 tot 17.30 uur bent u van harte welkom op onze ‘open school’.  De kinderen zullen dan laten zien hoe zij gewerkt hebben over het thema ‘kunst’!  Natuurlijk kunt u allemaal kunstwerken bewonderen! Tot dan! 

Schoolkerkdienst op 9 februari

Het thema van de schoolkerkdienst was dit jaar ‘zorgen voor…’. Het bijbelverhaal over de Barmhartige Samaritaan stond centraal. Het verhaal werd uitgespeeld, maar er was ook ruimte voor liedjes en een gedichtje. Dominee van der Boon legde in de preek uit dat ‘zorgen voor… ‘ een uiting van liefde is. Wat fijn dat we zo samen de dienst konden beleven! In het fotoboek meer foto’s.  

Start peuteropvang

Na de zomervakantie van 2020  starten we met de peuteropvang in Suwâld, als onderdeel van IKC Suwâld.  Nynke Zijlstra zal deze peuteropvang namens Kinderwoud leiden. Het komende half jaar zullen er al een aantal introductie-activiteiten plaats vinden. Wilt u van deze introductie-activiteiten op de hoogte gehouden worden, ontvangen we graag een mailtje via bmsdetriangel@pcbotdiel.nl. U kunt uw peuter inmiddels ook inschrijven voor de peuteropvang, via https://www.kinderwoud.nl/aanmeldformulier-pov. De locatie Suwâld staat onderaan vermeld.